Elastikbælter med pailletter? Jo, den er god nok – og det er faktisk super flot.

Det er ikke nødvendigvis lige pailletter, som de fleste forbinder med et elastikbælte. Men pailletbælter kan faktisk være utrolig smukke og lige være den detalje, som er prikken over i’et på dit outfit.

Det er muligt at få elastikbælter med pailletter i mange forskellige flotte farver. Helt fra de meget farverige nuancer på farveskalaen til de mere rolige farver.

Alt efter hvilken farve man vælger, så kan man bruge et pailletbælte til for eksempel at give farve og liv til et ellers mere neutralt sæt tøj. Men man kan også bruge bæltet med pailletter til at give sit outfit et strejf af elegance og stil, hvis man vælger det i en mere diskret og neutral farve eller bevæger sig over i sølv og guld som farvevalg.

 

Farverige elastikbælter med pailletter

Er du glad for farver og pailletter, så tag et kig på vores pailletbælter i flotte farver.

I dette udvalg af farverige pailletbælter finder du blandt andet disse tre elastikbælter med pailletter og en smuk rund lås: Et lilla elastikbælte, et turkis elastikbælte og et flot rødt elastikbælte:

Elastikbælte med pailletter i lilla online hos Smikka Turkis pailletbælte i flot design Elastikbælte med i rød med røde pailletter online webshop Smikka

Prisen for disse elastikbælter er kun 89 kroner.

De samme elastikbælter fås også i mere neutrale farver som sort, guld og sølv. Og selvfølgelig til samme lave online pris på 89 kroner:

Smalle sorte pailletbælter med skinnende sorte pailletter 500.214-t Elastikbælter i guld med pailletter online i Smikkas webshop Sølv pailletbælter i flot design Smikka

Pailletbælter med diskret spændelukning

Ud over de ovenstående pailletbælter er det også muligt at købe elastikbælter i et lidt andet design, hvor selve spændet ikke er helt så iøjnefaldende.

Disse elastikbælter med en mere diskret spændelukning fås ikke i de stærke farver, men kun i sort, sølv og guld.

Dette design kan du se herunder:

Køb sort elastikbælte med sorte pailletter online 500.072-t Elastikbælte i sølv med sølvfarvede pailletter online i Smikkas webshop Guldfarvet elastikbælte med guldpailletter online i webshop Smikka

Alle elastikbælter hos Smikka

Smikkas udvalg af elastikbælter dækker over et stort sortiment af bælter i mange forskellige smukke designs og farver og i flere forskellige prisklasser. Pailletbælterne er altså kun en lille flig af det udvalg af elastikbælter, du kan finde i webshoppen.

Har du lyst til at se nærmere på hele udvalget, så finder du det her – alle elastikbælter hos Smikka

Comments are closed.

Post Navigation