Vi har gennem den seneste tid oplevet en større efterspørgsel efter elastikbælter med ekstra længde. Derfor har det været et af vores fokusområder. Og nu er tiden kommet til at præsentere dig for vores elastikbælter i størrelse XL.

Det har gennem længere tid været et stort ønske hos nogle af vores kunder, at vi udvidede vores sortiment af elastikbælter til også at passe lidt større taljer.

Derfor har vi selvfølgelig gjort en indsats for at kunne imødekomme dette ønske.

Det har taget lidt længere tid end forventet. Men vi kan nu med glæde præsentere dig for et mindre udvalg af elastikbælter med ekstra længde.

Og vi kan garantere, at udvalget løbende bliver udvidet med nye varianter. Så du også får flere valgmuligheder for farver og forskellige designs, hvis du har brug for et elastikbælte med ekstra længde.

Hvor mange af de øvrige elastikbælter i Smikkas sortiment kan strækkes til mellem 90-110 centimeter, er der kommet væsentlig flere centimeter til med de nye XL bælter.

For her ligger strækkelængden mellem 130-180 centimeter.

 

Elastikbælter med ekstra længde

Herunder vil vi vise dig nogle af de nye elastikbælter i størrelse XL.

 

Smalt bælte med forgyldt spænde

Dette smukke elastikbælte med forgyldt spænde kan strækkes op til cirka 135 centimeter.

Det fås i 3 farver på nuværende tidspunkt. Sort, blå og rød:

Elastikbælter med ekstra længde. Elastikbælte i sort i størrelse XL Blå elastikbælte i størrelse XL. Elastikbælte 135 centimeter om taljen. Smalt rødt elastikbælte med ekstra længde. Bæltet kan strækkes til cirka 135 centimeter

 

Elastikbælte i enkelt design

Blandt sortimentet af elastikbælter i størrelse XL, finder du også dette bælte. Det fås på nuværende tidspunkt i sort og brun. Og det kan strækkes op til cirka 150 centimeter. Mens det har en bredde på 6 centimeter.

Brede sorte elastikbælter med ekstra længde. Bælte str. XL Elastikbælte i brun med ekstra længde online i webshoppen Smikka

Sorte elastikbælter i størrelse XL

Størstedelen af de elastikbælter vi sælger hos Smikka er sorte. Derfor finder du også et større udvalg af sorte elastikbælter med ekstra længde. Frem for i en masse forskellige farver.

I vores udvalg af elastikbælter i størrelse XL finder du blandt andet disse 3 forskellige sorte elastikbælter:

Dette elastikbælte kan strækkes til cirka 145 centimeter og har en bredde på 7,5 centimeter:

Sort elastikbælte med sølvspænde i størrelse XL

Dette elastikbælte med et smukt bladspænde er i et smallere design. Det kan strækkes til cirka 180 centimer og har en bredde på 2,5 centimeter:

Elastikbælte i sort med længde på cirka 180 centimeter online Smikka webshop

I sortimentet finder du også dette smalle sorte elastikbælte med knapspænde. Det kan strækkes til cirka 135 centimeter og har en bredde på 3 centimeter:

Sort langt elastikbælte til bred talje online Smikka webshoppen

Et elastikbælte – mange taljestørrelser

At disse XL elastikbælter kan strækkes væsentlig længere end de øvrige i vores sortiment er blot en ekstra fordel. For det betyder ikke, at du ikke kan bruge dem, hvis du har en mindre talje. Et elastikbælte som det lige oven for her måler fx 85 centimer. MEN kan strækkes helt op til 135 centimeter. Med andre ord kan dette bælte i sig selv dække mange forskellige taljestørrelser ind:-)

Ønsker du at se hele Smikkas online udvalg af elastikbælter med ekstra længde, finder du dem her:

>>SE ALLE XL ELASTIKBÆLTER HOS SMIKKA<<

Comments are closed.

Post Navigation