Med elastikbælter i enkelt design tænker vi på de bælter, hvor spændet er en integreret del af bæltet mere end et iøjnefaldende element. For rigtig mange elastikbælter er designet med store spænder i et look, som skiller sig ud fra resten af bæltets design. Men nogle gange har man bare brug for et enkelt bælte i et diskret klassisk design.

I dette indlæg ser vi nærmere på nogle af de mere diskrete elastikbælter i Smikkas sortiment.

For til nogle lejligheder eller på nogle hverdage er det netop et enkelt bælte, der er brug for. Frem for et bælte i et meget iøjnefaldende design.

 

Bælter med ensfarvet spænde

Et bælte som godt nok har et stort spænde, men alligevel er enkelt i sit udtryk, er dette bælte. Det har en smal guldkant, som indrammer spændet, mens ellers er det ensfarvet. Du kan få elastikbæltet i tre forskellige farver – mørkeblå, hvid og sort:

Elastikbælter i enkelt design i webshoppen Smikka Hvide elastikbælter med hvidt spænde billigt online Sort bælte med sort spænde

Et andet elastikbælte, som også er enkelt i sit design og samtidig har et ensfarvet spænde er dette, som fås i rød og sort:

Elastikbælter i enkelt design i rød Sort elastikbælte i enkelt klassisk design

Smalle elastikbælter i enkelt design

Er du på udkig efter et smalt elastikbælte i et enkelt design kan nedenstående bælte være et godt bud. Dette bælte fås i mange forskellige farver – herunder kan du se det i brun og rød:

Smalt brunt elastikbælte i enkelt design online i Smikkas webshop Elastik bælte i rød i elegant look

Er din smag mere til elastikbælter i metallisk look, så er dette elastikbælte et godt bud på et bælte i enkelt design. Det fås i to varianter – et i sølvlook og et i guldlook:

Metallisk elastikbælte i sølv look online Smikka Elastisk metalbælte i guld med sløjfespænde

XL elastikbælter i enkelt design

I vores voksende sortiment af elastikbælter med ekstra længde – vores såkaldte XL elastikbælter, finder du også bælter i et enkelt design. Her er et godt bud blandt andet dette smukke enkle bælte, som også fås i flere farver og længder. Du kan nemlig få dette elastikbælte i to forskellige længder – op til 130 cm og 150 cm:

Ekstra langt sort elastikbælte online i Smikkas webshop Ekstra langt elastikbælte i rød online Smikkas webshop

I vores XL-kategori finder du også dette smukke og enkle bælte. Dette elastikbælte fås på nuværende tidspunkt kun i brun, men husk vi løbende udvider sortimentet:

Brunt elastikbælte med ekstra længde online webshop Smikka

Se Smikkas udvalg af elastikbælter online

Ønsker du at hele vores udvalg af elastikbælter – både i de enkle og mere iøjnefaldende designs, så tag et kig her:

>>Se alle elastikbælter i Smikkas online udvalg<<

Comments are closed.

Post Navigation