Et elastikbælte i hvid kan bruges til mange forskellige lejligheder. Det kan skabe blikfang, tilføre elegance eller samle et sæt tøj. Og så kan det selvfølgelig også bruges til mere festlige lejligheder som konfirmation og bryllup.

Der er mange måder, du kan vælge at bruge et hvidt elastikbælte.

Du kan for eksempel bruge hvide elastikbælter til at bryde et sæt mørkt tøj, så det skaber et elegant blikfang og bryder det ‘mørke look’.

Men faktisk kan et hvidt elastikbælte også være rigtig flot til et sæt hvidt tøj. Hvis du for eksempel sætter et smalt hvidt bælte som dette med margueritspænde til et hvidt sæt tøj, så fanger selve margueritspændet øjet og giver et strejf af elegance:

Elastikbælte i hvid med margueritspænde

Du kan selvfølgelig også bruge et elastikbælte i hvid til klassiske festlige lejligheder som konfirmation eller bryllup. Hvor elastikbæltet kan bruges til kjolen som en fin detalje.

 

Elastikbælte i hvid i enkelt design

Som med alle Smikkkas elastikbælter fås også de hvide bælter i mange forskellige designs. Både i smalle og brede udgaver. Og med og uden store og iøjnefaldende spænder.

Herunder kan du se nogle af de hvide elastikbælter, som du kan få i mere enkle design, hvor spændet ikke er meget iøjnefaldende.

Ved dette bælte er selve spændet også helt hvidt, så det falder helt ind i resten af designet:

Hvidt elastikbælte med hvid bælte

Mens spændet ved disse hvide elastikbælter også falder meget naturligt ind i resten af bæltets design:

Elastikbælte i hvid med enkelt sølvspænde Elastikbælte i hvid med enkelt sølvspænde  Hvidt elastikbælte med hvidt spænde

 

Elastikbælte i hvid med iøjnefaldende spænde

Du finder også  hvide elastikbælter, hvor spændet skiller sig væsentligt mere ud fra resten af bæltets design. Og dermed bliver en stor del af selve designet, fordi spændet i sig selv skaber blikfang.

Det gælder blandt andet for dette hvide elastikbælte, hvor selve spændet er stort og iøjnefaldende. Spændet er dekoreret med grene og tre små blomster på hver side:

 

Hvidt elastikbælte med grene og små blomster

Blandt nogle af de andre hvide elastikbælter med mere iøjnefaldende spænder og designs, finder du blandt andet disse 3:

Elastikbælte i hvid med stor guldindrammet sløjfe  Bælte i hvid elastikbælte med stort sølvspænde  Bælter i hvid elastik med sommerfuglespænde

 

Hvis du ønsker at se hele Smikkas sortiment af elastikbælter i mange forskellige farver og designs, så finder du dem her:

>> Alle elastikbælter hos Smikka <<

Comments are closed.

Post Navigation