Butterfly og slips er en ny kategori i Smikkas webshop. 

Vi har haft en stor efterspørgsel på både butterfly og slips hos Smikka.

Derfor har vi selvfølgelig lyttet, så det nu også er muligt at købe både butterfly og slips i vores webshop.

Det er ofte fra kor med både mænd og kvinder, at vi har haft efterspørgslen. For når alle kvinderne får ens tørklæder, ser det godt ud, hvis alle mændene i samme ombæring kan få matchende slips eller butterfly.

Hidtil har vi ikke haft et udvalg hos Smikka, men i stedet blot hjulpet diverse kor med at få matchende slips og butterfly. Men det er der altså lavet om på nu.

 

Butterfly og slips fra musikkens verden

Eftersom det ofte er kor, som er interesserede i at købe butterfly og slips, finder du et større udvalg, som passer til musikkens verden.

Derfor finder du blandt andet disse smukke butterflies med tangenter og noder. De er begge til en pris på 89 kroner:

Butterfly og slips fra musikkens verden med klavertangenter  Butterfly med noder i forskellige farver online i Smikkas webshop  Slips musik mænd kor mandekor  Sort slips kor musik mandekor online Smikka

 

Prikkede butterflies

Du finder også et udvalg af prikkede butterflies. Disse butterflies er ofte et populært valg, hvis kvinderne vælger at få ensfarvede tørklæder.

Du kan se et mindre udvalg af smukke butterfly med prikker her. Også til en pris af 89 kroner:

Sort butterfly med hvide prikker billigt online Smikkas webshop  Sort butterfly med farvede prikker i mange farver billigt online

Butterfly og slips i øvrige designs

Udover butterfly og slips fra musikkens verden og med prikker, finder du også andre designs. Dem kan du se et lille udvalg af her.

Butterfly i hvid med sorte stjerner  Lilla og sort butterfly med tern

 

Har du eller I andre ønsker?

Ønsker du eller I et specifikt design eller farve til jeres butterfly eller slips, så tag kontakt til os. Vi hjælper jer altid gerne med at forsøge at finde netop det design, som I har i tankerne.

Eftersom det er en ny kategori hos Smikka, vil den også løbende blive udvidet med nye designs, farver og mønstre. Så hold øje med siden med butterfly og slips og se, hvad der lander på hylderne.

Du kan se hele udvalget samlet her

Comments are closed.

Post Navigation