Butterfly med noder er en relativ ny vare på Smikkas hylder. De fås primært i sort og hvid med henholdsvis hvide og sorte nodemotiver. Men du kan også få en enkelt variant med farvede noder i udvalget.

Hos Smikka har vi oplevet en efterspørgsel efter butterfly. Meget gerne med noder eller andet design, som leder tankerne hen på musik og sang. Men det er nu slet ikke så mærkeligt. Vi forhandler nemlig tit tørklæder til diverse kor rundt i landet. Og mange af disse kor er blandede kor med både kvinder og mænd. Derfor ønsker mændene ofte at tilkøbe butterfly, som enten er identiske i mønster med tørklæderne eller i hvert fald matcher i et eller andet omfang.

Vi har selvfølgelig lyttet til efterspørgslen. Og derfor kan du nu også købe butterfly i vores webshop. Som altid til en god lav pris.

Du kan se et udvalg af diverse butterfly med noder og musik herunder.

 

Butterfly med noder

Blandt Smikkas udvalg af butterfly med noder, finder du disse helt klassiske design. Her er baggrundsfarven enten sort eller hvid, og så er noderne modsat enten sorte eller hvide:

Butterfly med noder i sort og hvid Hvid butterfly med sorte node online hos Smikka

Butterfly i sort med hvide noder  Butterfly i hvid med sorte noder i webshoppen Smikka

Butterfly fra musikkens verden

Du finder også andre modeller i udvalget, som leder tankerne hen på musikkens verden. Blandt disse finder du blandt andet disse designs med henholdsvis tangenter og farvede instrumenter:

Butterfly med klavertangenter i Smikkas webshop  Butterfly med farvede instrumenter

Butterfly med prikker, stjerner og farver

Udover de forskellige modeller af butterfly du ser herover fuld af musikalitet, finder du også et større udvalg af butterfly i andre designs i Smikka online udvalg.

Det er blandt andet muligt at købe diverse butterfly med prikker og stjerner. Præcis om det også er muligt at købe et regnbuefarvet butterfly og et med amerikansk tema.

Prikket butterfly online Smikka webshop  Sort butterfly med stjerner i mange farver

Regnbuefarvet butterfly til god billig online pris Amerikansk inspireret butterfly

Ensfarvede butterfly

Ønsker du et helt ensfarvet butterfly, har du også mulighed for at bestille det i Smikkas sortiment. De ensfarvede butterfly fås i mange forskellige farver og passer derfor til mange forskellige skjorter.

 

Alle butterfly hos Smikka

Du kan se hele udvalget af Smikkas butterfly her:

>>Se hele udvalget af butterfly<<

Comments are closed.

Post Navigation