Jeg elsker bryllupper:-)

Bryllupper er fantastiske, da de altid er en glad og skøn begivenhed med masser af romantik, kærlighed og glæde. Det er en festdag udover alle festdage, og man kommer altid hjem med humøret helt i top.

Bryllupper er også stedet, hvor der er rig mulighed for at lade sig inspirere af de andre kvinders påklædning. Brylluppet er festen, hvor nogle kvinder tager deres fineste festkjole i silke på, mens andre ifører sig deres sjoveste og mest farverige kjole eller buksedragt.

Det er stedet, hvor de fine smykker og klassiske tasker går hånd i hånd med sidemandens farverige øreringe og pink clutch. Det er med andre ord festen, hvor det meste kan lade sig gøre – du bestemmer selv stilen.

Jeg skal til bryllup på lørdag hos et vennepar – og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til en skøn fest, et glad brudepar og en hulens masse dejlige mennesker, som alle kan inspirere mig i forhold til smukke, sjove, klassiske og farverige accessories.

Selv tænker jeg at iføre mig den “klassiske sorte sag” – dog i strik og med leggins i læderlook til. Og mon så ikke den står på et par farverige creoløreringe til at sætte lidt kulør på outfittet?

Kh Jane

Comments are closed.

Post Navigation