Hos Smikka er vores brede sorte elastikbælter meget populære blandt vores kunder. Derfor udvider vi løbende sortimentet af sorte elastikbælter i et bredt design. Nogle af de nyeste bælter i kategorien kan du se herunder. Men vi præsenterer dig også for nogle af de mest populære brede bælter i sort blandt vores kunder. 

Med et bredt elastikbælte har du mange muligheder.

For det kan bruges til både lange og korte kjoler. Samt til at skabe en smuk overgang mellem en nederdel og overdel. Eller som en smuk detalje til en buksedragt, en tunika eller en lang skjorte. Nogle af vores kunder vælger også at sætte de brede elastikbælter til bukser med et klassisk snit, da det giver et elegant look.

Blandt vores brede elastikbælter hos Smikka, er det helt klart vores sorte bælter, som er de største favoritter blandt vores kunder. Hvilket jo ikke er den store overraskelse. For sort er en farve, du kan sætte sammen med de fleste andre farver. Samtidig med at sort også er en god farve til at understrege et klassisk eller elegant look.

 

Brede sorte elastikbælter i smukke designs

Herunder kan du se nogle af de brede elastikbælter i sort, som vi har på hylderne hos Smikka. Som du vil komme til at se, kan et bredt sort elastikbælte se meget forskellig ud alt efter design. Så der er altså masser af muligheder for at finde netop det bælte, som passer til din stil.

Enkle brede sorte elastikbælter med integreret sort spænde

Blandt nogle af vores enkle sorte elastikbælter i bredt design, finder du disse. Fælles for dem er, at selve spændet også er sort:

Sorte brede elastikbælter i smukke designs Bredt sort elastikbælte i enkelt look online Smikka

Sorte elastikbælter med spænde med guldmønster

Et helt andet look på et bredt sort elastikbælte, kan du se her. Fælles for begge disse bælter er, at de er designet med smukke spænder, som fanger øjet:

Sort elastikbælte med guldspænde Elastikbælte i bred design med guldspænde

Elastikbælter i sort i rå look

I Smikkas sortiment af brede sorte elastikbælter finder du også disse bælter. De udtrykker et lidt mere rå look, men samtidig er de stadigvæk også ret elegante i deres udtryk:

Bredt sort elastikbælte i flot design Elastikbælte sort rå look online Smikka

Et par favoritter blandt Smikkas kunder

Som lovet får du også nogle af favoritterne hos Smikkas kunder at se. Blandt favoritterne og dem vi oftest pakker og sender til vores kunder er disse:

Bredt sort elastikbælte med stort spænde Enkelt sort elastikbælte i bredt design

Bredt sort elastikbælte med sort spænde Brede sorte elastikbælter med guldkant online Smikka webshop

<< Du kan se alle Smikkas brede elastikbælter i diverse farver og design her >>

Comments are closed.

Post Navigation