I dette blogindlæg ser vi nærmere på farven gul – og hvad man forbinder med gul. Nederst i dette indlæg kan du se et par bud på nogle af Smikkas accessories i gul, som bl.a. dækker over øreringe og tørklæder.

Bliver du glad af den gule farve? I så fald er du langt fra alene. For gul er faktisk den lyseste af de farver, som det menneskelige øje kan se. Udover dens lyse egenskaber, så er farven også symbol på sol, sjov, lykke, ungdom og andre dejlige følelser.

Gul er en glad farve med masser af energi. Og så er det faktisk en farve, som inspirerer til tanker og nysgerrighed og dermed giver nye idéer. Farven gul hjælper os simpelthen med at finde på nye måder, vi kan gøre tingene på.

Derfor er det heller ikke mærkeligt, at gul ofte er en del af modebilledet efter en lang mørk vinter. For med forårets komme er den gule farve med til at sætte ekstra gang i forårshumøret.

 

Farven gul set med de farvepsykologiske briller

Ser man på gul med de farvepsykologiske briller på, så vil man betegne den som farven for kommunikation. Den gule farve hjælper med at træffe beslutninger og skabe klare tanker. Og så hjælper den med at fokusere, studere og huske informationer. Det er den bedste farve til at skabe glæde og begejstring for livet, og gul kan desuden vække større tillid og optimisme.

Kort sammenfattet kan man sige, at den gule farve:

  • Stimulerer nervesystemet
  • Giver en skarpere hukommelse og koncentration
  • Opfordrer til kommunikation
  • Gør det nemmere at træffe beslutninger og tænke klart

Hos Smikka er det især blandt tørklæder og øreringe, at du finder den gule farve. I både tørklæder og øreringe bliver den gule farve brugt til at skabe blikfang med og lyse op blandt de øvrige farver, hvilket fungerer rigtig godt.

Et udpluk af gule accessories hos Smikka

Creol øreringe med rundt keramikvedhæng i gul og et blomstervedhæng i gul. Vedhæng til øreringene er lavet af keramik.     https://smikka.dk/shop/blomster--gul-2219p.html

Lyst tørklæde med margueritter    Sarte gule tørklæder med sommerfugle i flotte farver online

 

Ensfarvet gult tørklæde online            Tubetørklæde med roser i gul

Comments are closed.

Post Navigation