Chunk armbånd = Armbånd med udskiftelig smykke

Hos Smikka har vi gennem længere tid solgt et sort chunk armbånd med tre tilhørende udskiftelige chunks. Det vil sige at med samme armbånd kan man lave tre forskellige designs, alt efter hvilken chunk man vælger at sætte på armbåndet. Se billederne her, hvis du er i tvivl om, hvilket armbånd vi taler om:-)

Armbånd med chunk Sort armbånd med sort smykkeSort armbånd med smykke Læderarmbånd med tre chunks

Disse fire armbånd er et og samme armbånd blot med forskelligt smykke sat på. Smart, ikk?
Det synes vores kunder i hvert fald, og det har betydet, at dette armbånd har været en stor succes hos vores kunder. De er vilde med tanken om, at de på få sekunder kan skabe et helt nyt armbånd udelukkende ved hjælp af disse udskiftelige chunks.

Derfor har vi efter opfordring fra vores kunder valgt at udvide Smikkas sortiment af chunk armbånd. Det betyder, at du nu kan købe armbåndet både i sort og grå – og samtidig med en masse forskellige chunks til at skifte imellem.

Prisen på disse chunk armbånd er kun 70 kroner. Til den pris følger der 1 chunk med, og så kan du købe løse chunks ved siden af, alt efter hvor mange forskellige designs, du ønsker at kunne skifte imellem.

Du kan se et udpluk af udvalget her – og ellers finder du alle vores chunk armbånd her

Sort armbånd med udskiftelig smykke med lilla blomst Lækre sorte armbånd med runde chunk smykker 130.118g Bestil armbånd med runde blomster smykkerGrå armbånd med udskiftelig smykkeArmbånd i grå med udskiftelig smykke i lillaArmbånd i grå med løs chunk

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til at se nærmere på, hvordan du meget enkelt kan skabe et nyt look med det samme armbånd. I øvrigt er selve armbåndet utrolig blødt og lækkert at have på:-)

Comments are closed.

Post Navigation