Hos Smikka sælger vi accessories til priser, som de fleste kvinder har råd til – og det er der en ret enkel og god grund til:

Vi ønsker nemlig, at alle kvinder skal have mulighed for at købe “prikken over i’et”; altså den lille ekstra ting, som kan give deres tøj og look et ekstra fedt pift. De små ting, som kan ændre det samme outfit og give det et nyt udtryk.

For det er netop dette, som accessories kan – de kan pifte ens look op, så man føler sig lige den smule mere smart at se på. Accessories kan være med til at give det samme outfit et nyt look, alt efter hvilken type af accessory man tilsætter, hvilken farve accessory man vælger, hvilken form, tykkelse eller bredde accessoryen har osv. Og vi ved alle, at jo mere smart, man føler sig, når man går ud af døren, jo bedre bliver ens humør, og jo mere ranker man ryggen.

Ved hjælp af accessories er det faktisk muligt at have en god basisgarderobe, som kan styles forskelligt dag efter dag udelukkende ud fra, hvilke accessories du tilsætter – og alt efter om du vælger et lækkert tørklæde, et par smarte farverige øreringe, et chikt armbånd eller måske et bælte.

Det samme gælder i øvrigt den sorte aftenkjole, der ofte er i brug til festlige lejligheder. Den kan også styles på en ny måde gang på gang udelukkende ved hjælp af accessories.

Comments are closed.

Post Navigation