Hos Smikka oplever vi, at vores produkter med sommerfugle altid er meget populære hos vores kunder. Det tror vi skyldes, at sommerfugle leder tankerne hen på liv, glæde, leg og skønhed i kraft af deres smukke farver og farvespil.

Sommerfugle er og bliver populære.

Det er i hvert fald vores oplevelse hos Smikka, hvor produkter med sommerfugle i designet bliver ved med at være et sikkert hit hos vores kunder.

Det betyder også, at der er et stort udvalg af accessories med sommerfugle i webshoppen – dog ikke nok til at dække hele verdens arter af sommerfugle, for så skulle vi dække 175.000 arter:-)

Lidt vildt, ikke?

Vi mennesker bliver ofte tiltrukket af sommerfuglenes skønhed og farver.

Især dagsommerfugle har nogle flotte og stærke farver, mens natsommerfuglene er mere brunlige eller grålige i nuancerne og dermed mere neutrale.

De smukke farver på sommerfuglene skyldes faktisk, at sommerfuglenes vinger er dækket af små skæl i forskellige farver, som til sammen skaber smukke mønstre og farvespil.

Her nedenfor kan du se et mindre udvalg af Smikkas accessories med sommerfugle, som du finder i webshoppen:

 

Tørklæder

I Smikkas webshop er der et stort udvalg af tørklæder med sommerfugle i alverdens designs, farver og farvekombinationer.

Nogle af tørklæderne er helt enkle i designet med en bundfarve og en anden farve sommerfugl. Andre er meget farverige og livlige i designet.

Der er også stor forskel i detaljegraden i sommerfugletørklæderne. Nogle er meget detaljerede og indgår i et større design, mens andre er meget enkle i linjerne og andre igen nærmest er lidt tegneserieagtige i sit udtryk.

Mørkeblå tørklæde med små hvide sommerfugle print online Smikka webshop Tørklæde med sommerfugle i blød kvalitet billigt online Smikka  Sommerfugle tørklæde i brune og rosa farver i Smikka webshop  Tørklæde i lyserød med sommerfugle i blå og turkis online Smikka

 

Elastikbælter

I Smikkas store udvalg af elastikbælter findes der også forskellige slags med sommerfugle.

Her er der også stor forskel, da nogle er smalle med små sommerfugle, mens andre er brede med store sommerfuglespænder, som virkelig skaber blikfang til bæltet.

De fleste af bælterne med sommerfugle fås i flere farver.

Sort elastikbælte med sommerfugl som spænde  Elastikbælte i rød med spænde designet som sommerfugle bestil online Smikka webshop

Armbånd

Også i udvalget af armbånd hos Smikka er det muligt at finde sommerfugle.

Smikkas populære chunk armbånd, hvor det er muligt at skifte selve det runde smykke ud har mange designs, hvori der indgår sommerfugle.

Sort armbånd med sommerfugle smykke i lyse farver online Smikka webshop   Armbånd i sort med sommerfugle smykke

Comments are closed.

Post Navigation