Er du glad for dyr, og kunne du bruge en lille pung, så tag et kig her. Smikka har nemlig fået de sødeste små punge med dyremotiver på lager.

De små punge er af polyester og har blødt plys stof på forsiden. Motiverne er selve ansigtet af forskellige dyr, som alle er lavet i meget charmerende designs blandt andet ved hjælp af store øjne eller snuder.

De har en størrelse på 14 x 12 centimer og er altså oplagt til de dage, hvor du bare skal have din nøgle, lidt mønter, sedler eller dit dankort med i byen. Og så er det også en oplagt lille pung at tage med på ferie, da du nemt kan have den i både lommen og hånden.

Alle de små dyrepunge lukkes med en lynlås, som er placeret mellem ørerne på dyret.

Prisen er den samme for alle dyrepungene, som kun koster 50 kroner. Derfor er de også oplagt som en gaveidé, hvis du mangler en lille ekstragave.

 

Dyremotiver på de små punge

I udvalget af de mindre punge med dyr finder du blandt andet punge med kæledyrsmotiver som katte, punge med hunde og punge med kaniner. Både de mindre punge med katte og hunde fås i forskellige motiver.

Men du finder også punge med lidt mere eksotiske og vilde dyr som leoparder, vaskebjørne og pandaer.

Du kan se et udvalg af de forskellige små punge med dyremotiver herunder. Ønsker du at se hele udvalget, så finder du det på Smikka under netop kategorien Punge med dyremotiv.

 

Små bløde punge med hunde motiv

Du kan blandt andet finde disse tre punge med forskellige hundemotiver:

Lille pung til mønter med et motiv af en hund i sort og hvid Mindre pung med blødt plys stof med bulldog hunde motiv Brun pung med hundemotiv online hos Smikka

Katte punge i blødt plys stof

Blandt pungene med katte finder du disse to søde motiver i forskellige farver:

Køb lille pung med kattemotiv i grå med lynlåslukning online 700.108-t Lille pung med lynlås og kattemotiv billigt online hos Smikka

Punge med andre dyr

Blandt det øvrige udvalg af de små punge med lynlås lukning og blødt plys stof foran finder du blandt andet disse varianter:

Sød lille pung med kanin motiv og lynlåslukning Lille pung med Chip og Chap egern billigt online Smikka webshop Små punge med panda

Comments are closed.

Post Navigation