TAK ELLA!


Ella er vores mor. 

Og det er vi taknemmelige for. Hun er nemlig en skøn og fantastisk mor, som har klædt os godt på til at tage livtag med livet og dets udfordringer på godt og ondt.

Sådanne mødre findes der heldigvis mange af.

Men husker vi at fortælle dem det?

Dét spørgsmål – eller et der ligner – var der nogle, som stillede i USA i 1872. Altså for langt over 100 år siden.

Svaret blev nej.

Derfor opfandt de “Mors dag”.

Og de mente det alvorligt! Faktisk så alvorligt, at de i 1914 valgte at gøre dagen til en helligdag.

Som så mange gange før og siden lod vi os inspirere i Danmark, og vi valgte derfor i 1929 at tage traditionen til os.

Derfor har vi i Danmark gennem de sidste 85 år vist vores taknemmelighed til vores mødre hvert år på den anden søndag i maj.

Det er en tradition, vi personligt godt kan lide, og derfor holder vi den i hævd i vores familie år efter år. Så gennem de sidste mange år har vores mor fået en lille gave denne dag – og det får hun også i år på søndag den 11. maj.

Samtidig har vi nu også selv fået titlen “Mor”, og vi har været så heldige, at vores børn (mænd(!)) også har været søde at føre traditionen videre. Og selvom man ved, at dagen kommer hvert år på samme dag, så varmer det stadig at få en lille ting og et tak for, at man gør sit bedste for at være en god mor dag efter dag.

Har du også lyst til at sige tak til din mor for netop at være din mor, så har vi masser af gode bud på gaver hos Smikka. Du kan se et par stykker herunder – ellers tag et kig forbi Smikka eller vores side dedikeret til mors dag.

Og køber du din mors-dags gave hos Smikka, så sender vi en lille ekstra gave med til din mor – selvfølgelig fint indpakket. Husk blot at skrive “mor” i bemærkningsfeltet så vi ved, at det er en mors dags gave.

Comments are closed.

Post Navigation